Hoppa till sidans innehåll

Köp 1999-kortet och stöd din förening

18 NOV 2015 23:28
Genom att köpa Indians 1999-kortet stöder du oss och vår verksamhet. Kortet ger inträde på damernas och herrarnas hemmamatcher i Basketettan i Tibble och Friberga, gratis fika i Fribergakiosken och ditt namn på VIP-listan på väggen.
  • Skapad: 18 NOV 2015 23:28

Djursholm Indians startade som förening på nytt år 1999. Nu har vi ungdomsgrupper, där de allra yngsta är födda 2009, ända upp till dam- och herrlag i Basketettan i form av Norrort, där vi jobbar tillsammans med Täby Basket.

Det har tagit klubben femton år att bygga upp en verksamhet som arbetar utifrån våra värderingar:

• Kul och klubbkänsla

• Coacherna är A och O

• Bredd ger topp

Vi har idag nästan 500 spelare i en jättefin verksamhet som värnar att man ska få utvecklas i egen takt samtidigt som man ska kunna stanna kvar i klubben och fortsätta utvecklas när man blir äldre och börjar gymnasiet. Det är nämligen då många slutar eller de som verkligen satsar försvinner till andra elitklubbar. Men nu har vi lyckats ta oss till att ha en bred verksamhet även i dessa åldrar.

Sedan ett år samarbetar vi med Täby Basket och har flera lag som spelar under namnet Norrort. Vi spelar med både damlag och herrlag i Basketettan (näst högsta serien) och Division 2 och bygger på våra ungdomar och hemvändande spelare. Det kostar att spela i de högre serierna - och vi vill att denna satsning, som är så viktig även för de yngre spelarna ska kunna fortsätta. Vi behöver stöd från medlemmar och sponsorer. Och vi vill inte minst ha massa publik på matcherna!

Vi behöver många som stöttar oss. Genom att köpa Indians 1999-kortet bidrar du. Kortet ger:

• Inträde på damernas och herrarnas hemmamatcher i Tibble och Friberga

• Gratis fika i Fribergakiosken

• Namn på VIP-listan på väggen - klart alla ska se vilka det är som stöttar vår verksamhet

Varje basketfamilj i vår klubb kan bidra stort genom att köpa vårt speciella Indians 1999-kort.Det kostar 1.999:- och du får ett stort tack från klubben!

Och när du har köpt kortet - övertyga en till familj att också köpa ett Indians 1999-kort och kom till matcherna tillsammans!

Kortet går att köpa kontant, genom att sätta in pengar på klubbens konto eller genom att betala en sponsoringfaktura till ett företag. Ring Inger på kansliet eller maila så fixar vi det praktiska. Inger mobil: 070-740 0971 mail: This is a mailto link

Skribent: Kansliet

 

 

 

 

 

coachbild

 

 

@djursholmindians på Instagram:

  

Logotyp_webben_FB

 

 

 

 

Postadress:
Djursholm Indians BK - Basket
c/o Bäck, Granparkstigen 4
18273 Stocksund

Kontakt:
Tel: 0707400971
E-post: This is a mailto link

Se all info