Hoppa till sidans innehåll
Foto: Malin_Jochumsen

Djursholm Indians anställer sportchef

12 AUG 2020 20:14
Djursholm Indians gör en satsning och rustar för framtiden. Därför är det med stor glädje vi kan meddela att vi från 2020-10-01 har anställt Gunnar Demnert som sportchef.
  • Uppdaterad: 12 AUG 2020 20:14

Gunnar kommer att leda arbetet med att utveckla föreningen och stärka verksamheten för framtiden.

”Jag är glad att vi nu kan knyta Gunnar helt till föreningen. Med sitt engagemang, sitt positiva sätt och sin gedigna basketbakgrund kommer Gunnar att vara en nyckel för att driva på föreningens vidareutveckling” säger Lars Erik Hillbom, ordförande i Djursholm Indians

Det är en spännande utmaning och jag ser mycket fram emot att sätta igång. Vissa saker jag arbetar med kommer det att dröja lite innan vi ser effekten av utåt, medan annat märks relativt snart, säger Gunnar själv.

Målet är att vidareutveckla verksamheten med våra kärnvärden i fokus och skapa en ännu starkare ungdomsbasketförening där så många spelare som möjligt kan spela så länge som möjligt i en trygg och utvecklande miljö, avslutar Gunnar.

Gunnar har varit engagerad i föreningen på olika sätt sedan 2013 både som coach och styrelseledamot. Han är civilekonom och har tidigare i sin civila yrkesroll haft ledande befattningar inom marknadskommunikation, IT och ekonomi.

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

coachbild

 

 

@djursholmindians på Instagram:

  

Logotyp_webben_FB

 

 

 

 

Postadress:
Djursholm Indians BK - Basket
c/o Demnert, Borgenvägen 22
18238 Danderyd

Kontakt:
Tel: 0707400971
E-post: This is a mailto link

Se all info