Hoppa till sidans innehåll

Jag ställer upp!


"Jag ställer upp" handlar om att skapa en gemensam värdegrund för samtliga som deltar i verksamhet inom Stockholms basketdistrikt genom gränsöverskridande arbeten och en öppen attityd, för att stärka, stödja och ge barn och ungdomar en trygg och utvecklande miljö!

'Jag Ställer Upp' är till för ALLA som älskar basket och som vill vara med att utveckla den - spelare, ledare, domare, föreningar, funtionärer, föräldrar och publik.

Ingen ska bli ojust behandlad, kränkt, hotat eller trakasserad utan att det ifrågasätts. Det ska vara fokus på positivitet, utveckling, gemenskap, ömsesidig respekt, uppmuntran, roliga minnen, trygghet, att ta ansvar och god kommunikation.

Ensam har du ingen att träna och spela med, utan motståndare har du ingen att spela mot och utan domare och funktionärer blir det ingen match. Ledaren bidrar till din utveckling och hjälper till så att du kan göra bra och roliga saker med ditt lag. Föreningen ser till så att allt detta går att genomföra och med föräldrars stöd och uppmuntran blir allt roligare och enklare. Publiken (vilka innefattar oss alla) förhöjer stämningen på matcherna.

Din motståndare idag kan vara din medspelare i morgon!

Vi alla behövs och vi alla kan göra skillnad!

 

Uppdaterad: 24 AUG 2017 13:35 Skribent: Kansliet

 

 

 

 

coachbild

 

 

@djursholmindians på Instagram:

  

Logotyp_webben_FB

 

 

 

 

Postadress:
Djursholm Indians BK - Basket
c/o Demnert, Borgenvägen 22
18238 Danderyd

Kontakt:
Tel: 0707400971
E-post: kansli@djursholmindi...

Se all info